Xοιρινό ψαρονέφρι γεμιστό με φέτα και πιπεριές

download

Xοιρινό ψαρονέφρι γεμιστό με φέτα και πιπεριές

180γρ. Ψαρονέφρι
50γρ. Πιπεριές κόκκινες Φλωρίνης
30γρ. Πράσινες πιπεριές
100γρ. Τυρί φέτα
30γρ. Φρέσκο βούτυρο
50γρ. Κρεμμύδι ξερό
Αλάτι, πιπέρι μαύρο
Ρίγανη
Θυμάρι

Τρόπος παρασκευής
Με ένα κοφτερό μαχαίρι ανοίγουμε το κρέας και το αλατοπιπερώνουμε. Στο κέντρο του κρέατος τοποθετούμε κατά μήκος τις κομμένες σε φέτες πιπεριές, τα κρεμμύδια και τη φέτα που έχουμε κόψει μπαστουνάκια. Τυλίγουμε το κρέας σε ρολό, το αλείφουμε με το φρέσκο βούτυρο, τα μυρωδικά και το ψήνουμε στο φούρνο σε χαμηλή φωτιά τυλιγμένο με αλουμινόχαρτο. Αφού κρυώσει, το κόβουμε σε φέτες και το συνοδεύουμε με ρύζι μπασμάτι.