Φέτα τηγανιτή με πιπεριά Φλωρίνης

download

Φέτα τηγανιτή με πιπεριά Φλωρίνης

Για τη φέτα:
90γρ. Τυρί φέτα
15γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
40γρ. Ηλιέλαιο για τηγάνισμα
Άνηθος ψιλοκομμένος
10γρ. Χυμός λεμονιού

Για την πιπεριά:
20γρ. Ελαιόλαδο
60γρ. Πιπεριά κόκκινη Φλωρίνης
5γρ. Ξύδι

Τρόπος παρασκευής
Κόβουμε τη φέτα σε ένα τετράγωνο μεγάλο κομμάτι. Το αλευρώνουμε και το τηγανίζουμε με ηλιέλαιο σε μέτρια φωτιά. Το περιχύνουμε με χυμό λεμονιού. Τηγανίζουμε την πιπεριά σε καυτό λάδι και τη σβήνουμε με ξύδι.