Τελετή Λήξης Fetamania Super Cup 5×5

3 Μαΐου 2007

Την Πέμπτη 3/5/2007 πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί αγώνες του πρωταθλήματος FETAMANIA SUPER CUP 5×5 στον ‘Αλιμο. Στον τελικό νικητήρια ομάδα αναδείχθηκε ο ΤΟΞΟΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ που υπερίσχυσε με το επιβλητικό σκορ 8-0 επί της ομάδας ΖΙΟΥΑΟΥΙ. Έχοντας ολοκληρωθεί πια το Πρωτάθλημα και οι 168 ομάδες που έλαβαν συμμετοχή δηλώνουν πλήρως ευχαριστημένες και ικανοποιημένες όχι μόνο από τις εντός γηπέδου υπηρεσίες αλλά και από τις πρωτοποριακές τεχνολογικές υπηρεσίες στα standard των κοινότυπων πρωταθλημάτων 5×5 (βαθμολογία πρωταθλήματος με 24ωρη πρόσβαση σε site, άμεση ενημέρωση αγωνιστικής μέσω SMS).

news22a

Ένα ακόμη στοιχείο που αποδεικνύει την μοναδικότητα αυτού του Πρωταθλήματος είναι το γεγονός ότι αθλοθετήθηκαν τα μεγαλύτερα έπαθλα που έχουν δοθεί ποτέ στο 5×5. Για τις 32 πρώτες ομάδες του Πρωταθλήματος περιλαμβάνονται ταξίδια στο εξωτερικό (Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία) με δωρεάν διαμονή και παρακολούθηση αγώνων μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, εισιτήρια για τον τελικό του CHAMPIONS LEAGUE, εισιτήρια για τους αγώνες της SUPER LEAGUE και αθλητικό υλικό (ποδοσφαιρικές εμφανίσεις, ποδοσφαιρικά παπούτσια τύπου turf, σετ προπόνησης).

Η τελετή λήξης, απονομή επάθλων και η δεξίωση διεξήχθησαν το Σάββατο 5/5/2007 στις 7:00 μ.μ. στην πισίνα των εγκαταστάσεων του FETAMANIA SOCCER CLUB παρουσία πλήθους κόσμου. Μέγας χορηγός και υποστηρικτής του Πρωταθλήματος ήταν η εταιρεία CHEESENET στα πλαίσια της διεθνής καμπάνιας της φέτας – FETAMANIA.