Τελετή Λήξης της ακαδημίας GFD στον Άλιμο

Τελετή Λήξης της Ακαδημίας GFD στον ‘Αλιμο

6 Ιουνίου 2007
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6-6-2007 στις 19:30 το απόγευμα η τελετή λήξης της ακαδημίας του αθλητικού συλλόγου Φήμη στις εγκαταστάσεις της πισίνας του Fetamania Soccer Club στον ‘Aλιμο.

news23a

Στην τελετή παρευρέθησαν όλα τα παιδιά της ακαδημίας μαζί με τους γονείς τους καθώς και πλήθος κόσμου προσκεκλημένοι των υπευθύνων της ακαδημίας. Ως γνωστόν η ακαδημία από πέρυσι συνεργάζεται με την Green Football Development (GFD) η οποία αντιπροσωπεύει ένα δίκτυο ακαδημιών σε όλη την Ελλάδα υπό την παρακολούθηση του Παναθηναϊκού.

news23b

Κατά τη διάρκεια της τελετής απένειμαν κύπελλα, μετάλλια και έπαθλα σε όλα τα παιδιά οι διεθνείς παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού Τότης Φυλακουρης και Κώστας Μπατσινίλας, ο πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού Αλίμου κος Δ.Δημάκης, ο γνωστός δημοσιογράφος κος Γ. Αρκουλής και ο υπεύθυνος marketing & promotion της GFD κος Μπιτζηλός. Μικρό χαιρετισμό απηύθυνε σε όλους τους παρευρισκομένους η συντονίστρια της εταιρείας – χορηγού των εγκαταστάσεων και της ακαδημίας κα Α. Λεκκού, ενώ μοιράστηκαν t-shirt και διπλώματα με το logo της εταιρείας σε ολα τα παιδιά.

Η τελετή έκλεισε με ομιλίες των υπευθύνων του συλλόγου σχετικά με τους στόχους και τις δραστηριότητες της ακαδημίας κατά την επόμενη περίοδο και με ευχές για καλό καλοκαίρι.