Σουβλάκι με ψητά λαχανικά, τυρί φέτα και μυρωδικά

download (1)

Σουβλάκι με ψητά λαχανικά, τυρί φέτα και μυρωδικά

40γρ. Μελιτζάνα κομμένη σε κύβους
40γρ. Κολοκύθι κομμένο σε κύβους
40γρ. Πιπεριά κόκκινη κομμένη σε φέτες τετράγωνες
30γρ. Πιπεριά κίτρινη κομμένη σε φέτες τετράγωνες
40γρ. Τυρί φέτα κομμένη σε κύβους
30γρ. Ντομάτα λιαστή κομμένη σε φέτες τετράγωνες
20γρ. Κρεμμύδι ξηρό κομμένο σε φέτες τετράγωνες
Διάφορα μυρωδικά(άνηθος,θυμάρι κ.λ.π.)

Για τη σάλτσα:
20γρ. Ελαιόλαδο
5γρ. Ξύδι μπαλσάμικο
5γρ. Σκόρδο

Τρόπος παρασκευής
Κόβουμε τα είδη που θα αποτελέσουν το σουβλάκι μας, σύμφωνα με τη συνταγή. Τα μαρινάρουμε για μισή ώρα μέσα στη σάλτσα με το ελαιόλαδο και το ξύδι. Κατόπιν ετοιμάζουμε το σουβλάκι και το ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά. Το πασπαλίζουμε με αρωματικά βότανα και το σερβίρουμε με αρωματικό ρύζι από κροκό Κοζάνης.