Η Fetamania Ξεκινάει από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων

DSC_2Mega_Pix
Οι Έλληνες Chef πραγματοποίησαν στο ξενοδοχείο METROPOLITAN την ετήσια γενική τους συνέλευση την 01-12-2004. Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης έγινε η παρουσίαση προγράμματος για το τυρί Φέτα από τον κον Ραπανάκη, Πρόεδρο της εταιρείας Cheesenet.

Τρία από τα διακεκριμένα μέλη της λέσχης αρχιμαγείρων, οι Μίλτος και Βασίλης Καρούμπας και ο Τάσος Πρωτοψάλτης, δημιούργησαν νέες συνταγές με βάση τη Φέτα για το βιβλίο συνταγών της Cheesenet, το οποίο και διανεμήθηκε στην εκδήλωση σε όλους τους Chef που παραβρέθηκαν.

H Cheesenet έχει αναλάβει με τη συνδρομή του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και της Κοινότητας το Πρόγραμμα προώθησης και ενημέρωσης της Φέτας ΠΟΠ στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα. Το πρόγραμμα απευθύνεται κυρίως στους νέους και για αυτό το λόγο οι περισσότερες ενέργειες βασίζονται στο διαδίκτυο.

To FETAMANIA είναι το όνομα κάτω από το οποίο θα πραγματοποιούνται όλες οι παρουσιάσεις και εκδηλώσεις (κοινωνικές, αθλητικές, κλπ) στην Ελλάδα και στο εξωτερικό που ξεκινούν το Φεβρουάριο του 2005 καθώς επίσης και το όνομα του site της Φέτας που περιλαμβάνει πέραν των άλλων και τους FETA INVADERS, ένα διαδραστικό παιχνίδι όπου οι νέοι μαθαίνουν πως φτιάχνεται η Φέτα παίζοντας και κερδίζοντας.

Το διαφημιστικό μέρος και την επίβλεψη του όλου προγράμματος έχει αναλάβει η εταιρεία MRS advertising.