Η Cheesenet στην Anuga 2007

Δεν έχει ακόμη κοπάσει ο απόηχος από την εντυπωσιακή συμμετοχή μας στη διεθνή έκθεση ANUGA, Κολονία 13 – 17/10/2007 με έμφαση στην επίσημη έναρξη της εφαρμογής του Κανονισμού προστασίας της Φέτας (15/10/2007).

news28a

Το περίπτερο της Cheesenet στην Anuga 2007

Η Cheesenet, έστησε με την βοήθεια του ΟΠΕ σε ένα χώρο 200 τ.μ. μια ελληνική παρουσία που δεν είχε προηγούμενο για την προβολή των ελληνικών τυριών. Εκεί μεταφέρθηκε και διαδόθηκε η ελληνική διατροφική κουλτούρα στην παγκόσμια κοινή γνώμη με ανεπανάληπτη επιτυχία στέκοντας αντάξια δίπλα στα μεγαθήρια της παγκοσμίου αγοράς τυροκομικών. Την Cheesenet πλαισίωσαν με εντυπωσιακά περίπτερα η ΔΩΔΩΝΗ, ΜΕΒΓΑΛ, ΚΟΛΙΟΣ, VIVARTIA, ΟΛΥΜΠΟΣ και πολλές άλλες μικρότερες βιομηχανίες.

news28b

Οι κ.κ. Ραπανάκης, Πρόεδρος της Cheesenet, Παπασταύρου, Πρόεδρος του ΟΠΕ, Κοντός, Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Αυγουλάς, Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου

Κορυφαία στιγμή της ελληνικής παρουσίας ήταν η επίσκεψη του Υπουργού κου Κοντού στο περίπτερο της Cheesenet όπου δήλωσε “… για την επόμενη χρονιά η προώθηση της φέτας στις διεθνείς αγορές θα αποτελέσει την ‘αιχμή του δόρατος’ …”.

news28c

Οι κ.κ. Ραπανάκης, Πρόεδρος της Cheesenet και Κοντός, Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε παρουσίαση με δύο κορυφαίους τηλεοπτικούς αστέρες της Γερμανίας, τον TV chef, Stefan Marquard και την ΤV Moderator και δημοσιογράφο, Birte Karalus, στο Hyatt Regency Cologne όπου δημιουργήθηκε ένα διατροφικό show έκπληξη. Με επίκεντρο τη “Φέτα” και συντονιστή τον Ευτύχη Μπλέτσα ή Ft τα τρία τηλεοπτικά αστέρια δημιούργησαν και σχολίασαν πολλές συνταγές με Φέτα και άλλα ελληνικά τυριά με τον δικό τους μοναδικό τρόπο…

news28d

Ο Ευτύχης Μπλέτσας με το Stefan Marquard

Το show μαγνητοσκοπήθηκε από 3 τηλεοπτικά κανάλια για την προβολή του στην γερμανική και ελληνική τηλεόραση.

news28e

Ο Ευτύχης Μπλέτσας με τους Έλληνες σεφ

Τη δημιουργία και εκτέλεση των συνταγών στο περίπτερο αλλά και στην εκδήλωση στο Hyatt επιμελήθηκε ο γνωστός chef του “Kerasma” Κωνσταντίνος Βασσάλος με την ομάδα του που διακρίθηκαν για την πρωτοτυπία των συνταγών και την χρήση των ελληνικών πρώτων υλών.

news28f

Η Birte Karalus με ολόκληρη την ομάδα των Σεφ