‘Αριστες εντυπώσεις από τη Fetamania στην Πάτρα

Δελτίο Τύπου

Με μεγάλη επιτυχία έκλεισαν την Κυριακή οι εκδηλώσεις Fetamania που για μία εβδομάδα κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των καταναλωτών της Αχαϊκής πρωτεύουσας. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με επισκέψεις στα μεγαλύτερα Γυμνάσια της πόλης όπου οι μαθητές έμαθαν διασκεδάζοντας πως παράγεται η Φέτα ΠΟΠ κερδίζοντας τα έξυπνα δώρα της καμπάνιας.

news10b

Τεράστια επιτυχία είχε η εκδήλωση στο Ίδρυμα Κωφών όπου 100 περίπου μαθητές με ειδικές ανάγκες και οι εκπαιδευτικοί τους διασκέδασαν με την ψυχή τους παίζοντας με τον “Βοσκό” τον ήρωα του παιχνιδιού της Fetamania. Σημειώνεται εδώ ότι οι άνθρωποι του CHEESENET δήλωσαν ενθουσιασμένοι για την συμμετοχή των παιδιών και το υψηλό επίπεδο των εκπαιδευτικών του ιδρύματος. Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν την Παρασκευή και το Σάββατο με παράλληλες εκδηλώσεις CHEESENET και Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αχαΐας στον πολυχώρο “ΠΟΛΙΤΕΙΑ” όπου στήθηκε η Fetaland δηλαδή ένας χώρος με τελευταίας τεχνολογίας infokiosks αφής όπου εκατοντάδες νέοι και όχι μόνο είχαν την ευκαιρία να συλλέξουν οποιαδήποτε πληροφορία ήθελαν σε σχέση με την Φέτα, από ιστορικές αναδρομές μέχρι και συνταγές επωνύμων chef αλλά και να σερφάρουν στην ιστοσελίδα ή να παίξουν το feta invaders.

news10f

news10a

news10e

Ταυτόχρονα σε διπλανή αίθουσα διενεργείτο ημερίδα όπου η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, ο ΕΛΟΓ και το CHEESENET ενημέρωναν 150 περίπου διαμορφωτές της Κοινής Γνώμης (δημοσιογράφους, εκπαιδευτικούς και λοιπούς) για την Φέτα ΠΟΠ και την Αχαϊκή πραγματικότητα. Λίγο αργότερα όλοι οι προσκεκλημένοι γεύτηκαν στον κεντρικό χώρο της “ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ” εδέσματα. βγαλμένα από το βιβλίο συνταγών τoυ CHEESENET που είχαν σαν βάση τους την Φέτα. Τέλος μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο για πάρτι όπου υπό τους ήχους γνωστών dj της Πάτρας όπου με την βοήθεια ταχυδακτυλουργών ζογκλέρ και κλόουν κράτησαν το κέφι μέχρι αργά.

news10g

news10h

Οι εκδηλώσεις τελείωσαν το Σάββατο στο Πετρωτό όπου μικροί και μεγάλοι από Αθήνα και Πάτρα έδειξαν το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο. Σε τελικό αγώνα Παλαιμάχων Παναχαϊκής – Μικτής Αθηνών νικητές ανεδείχθησαν οι Αθηναίοι. Αντίθετα στους νέους η ομάδα του Παμπατραϊκού επεκράτησε με ευκολία των μικρών Αθηναίων. Στο τέλος μικροί και μεγάλοι ύψωσαν “τα τιμημένα” έπαθλά τους και γεύτηκαν τις νοστιμιές που προσέφεραν οι οργανωτές υποσχόμενοι ότι θα ξαναβρεθούν σύντομα. Οπως δήλωσε και ο Νομάρχης κος. Κατσικόπουλος στον Πρόεδρο του CHEESENET κον. Ραπανάκη “η προσπάθεια αυτή θα πρέπει να επαναληφθεί και σε άλλες περιοχές της Αχαΐας”.