Ένα νέο show γεννήθηκε και σκόρπισε χαμόγελα

news30a
Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στις 10:00 το πρωί στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ των Ιλισίων έλαβε χώρα ένα ακόμη foodmusic show με χορηγό την CHEESENET. Οι συντελεστές (foodmusic team) και ο Ευτύχης Μπλέτσας προσωπικά, πιστοί στις υποσχέσεις και τις ευαισθησίες τους έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε μία μουσικομαγειρική παράσταση που γέμισε με χαμόγελα όλα τα παιδιά που συμμετείχαν με το δικό τους τρόπο στην εκδήλωση. Οι διοργανωτές, το Ινστιτούτο Μεταναστευτικής Πολιτικής και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, συνέβαλλαν τα μέγιστα στην επιτυχή διεξαγωγή της εκδήλωσης και ευχαρίστησαν τον Ευτύχη για την άψογη συνεργασία τους.

news30b
Η εκδήλωση άρχισε με τη δημιουργία «σταθμών». Τα παιδιά χωρίστηκαν μεταξύ τους σε ομάδες όπου η κάθε μία αντιπροσώπευε μία περιοχή της χώρας μας. Στη συνέχεια, η κάθε ομάδα προετοίμασε ένα χαρακτηριστικό πιάτο της περιοχής που αντιπροσώπευε, ενώ ο Ευτύχης, γεμάτος ενέργεια και ζωντάνια, πήγαινε από «σταθμό» σε «σταθμό» δοκιμάζοντας, συμβουλεύοντας και παροτρύνοντας τους μικρούς του φίλους να συνεχίσουν την προσπάθειά τους για να πετύχουν την όσο το δυνατό καλύτερη γεύση συνδυάζοντας αγνά υλικά και προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

news30c
Η CHEESENET συμμετείχε και αυτή με τη σειρά της στην εκδήλωση δημιουργώντας το δικό της «σταθμό» ο οποίος δεν είχε καμία σχέση με τους υπόλοιπους. Οι συντελεστές της δημιούργησαν ένα game zone χρησιμοποιώντας σύγχρονα infokiosk με οθόνες αφής, όπου τα παιδιά έπαιξαν, ψυχαγωγήθηκαν και ενημερώθηκαν με την πιο ενδεδειγμένη μέθοδο για ελληνικά τυριά Π.Ο.Π., το ρόλο τους στη μεσογειακή διατροφή και τη σημασία της ενσωμάτωσής τους στο καθημερινό διαιτολόγιο.

news30d
Όταν τα παιδιά τελείωσαν τη δική τους μαγειρική παράσταση και όλοι γεύθηκαν τις συνταγές τους, ήρθε η σειρά του Ευτύχη να δώσει το δικό του μουσικομαγειρικό show. Παρέα με την κιθάρα του που ποτέ δεν αποχωρίστηκε, ο Ευτύχης καθήλωσε τους μικρούς του φίλους τραγουδώντας, μαγειρεύοντας και δίνοντας τους «γευστικές» συμβουλές για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να τραφούν υγιεινά στις καθημερινές τους δραστηριότητες. Μοναδική ήταν η συμβολή της foodmusic team και της foodmusic band που συνόδευσαν τον Ευτύχη στη μουσικομαγειρική παράσταση. Μουσικοί, ζογκλέρ και ο ψήστης dj σκόρπισαν χαρά στους μικρούς τους φίλους και έδωσαν ένα μοναδικό show. Ενώ ο Ευτύχης τραγουδούσε και μαγείρευε από πίσω του εκτυλισσόταν μία ασυνήθιστη παράσταση όπου ο ντράμερ είχε αντικαταστήσει τα ντραμς του με κατσαρολικά και ο ζογκλέρ αντί για μπαλάκια έπαιζε με μήλα και κουζινικά σκεύη.

news30e
Το show διήρκησε κάτι περισσότερο από δύο ώρες. Τα παιδικά χαμόγελα ικανοποίησης στο τέλος έδιναν την υπόσχεση ότι σύντομα θα ξανασμίξουν όλοι μαζί.

news30f
news30g